Dag 3

Nu är jag inne på dag 3 och lusten att äta är stor, mitt huvud går igenom alla möjliga undanflykter till varför jag ska äta. Jag vill inte börja fuska nu så det ska jag ej heller. Däremot måste jag hålla koll på hur jag mår då det står att man ej får köra ren kur om man har epelepsi vilket jag har.
Min sambo är extremt skeptisk till om jag ska göra det här då jag har diagnos epelepsi. Jag vill ju verkligen det här så jag hoppas det går vägen.
Jag får väl helt enkelt känna efter själv men det ska nog gå bra hoppas jag, jag vill inget hellre än att gå ner till min målvikt vilket är 59 kg
Jag vägde vid start den 1 april 80 kg.
 
Jag har 21 kg och gå ner och jag hoppas jag kommer klara det på 12 veckor men det kommer nog att bli tufft.
Det vore extremt skönt om detta gick vägen, det sägs ju under kur 1 alltså att man lever på endast shake att man ska gå ner ca 1,5 - 4 kg i veckan och mitt mål är mindre en 2 kg i veckan så jag hoppas på det bästa. Mitt delmål är 15 kg på 10 veckor och det är ju 1,5 kg i veckan. och med min övervikt borde det inte vara något problem.
Nu ska jag fortsätta jobba och tagga mig för natt inte äta, fast viljan är sto så ska jag stå emot.
//Emma

Dag 2 del 2

Jag håller ut !
Det är jätte jobbigt just nu då jag är extremt sugen på mat, läskigt hur hjärnan kan spöka med en. Jag har då aldrig varit sugen på så mycket olika maträtter förut.
Jag ska ta och skriva ner alla så jag kan laga dom när jag är klar, jag fattar bara inte hur jag ska klara 59 dagar till minst. Det är helt galet, jag måste göra en nedräkning eller någonting. Det jobbigaste är att inte tugga tycker jag, jag kommer njuta när jag väl får göra det igen.
Jag hoppas att jag gå ner fortare än vad jag planerat så jag får äta fortare :D Jag måste hålla ut för min egen skull, kan andra så kan jag. Så svårt kan de ju inte vara, det här är min sista chans !
Jag ska klara det här, för mitt eget bästa och för att jag vill. Jag vill se ut som jag en gång gjorde, jag vill kunna bada ute på stranden.
Varför jag vill och kan :
# Jag vill kunna gå ute och känna mig bekväm
# Vill kunna känna mig attraktiv
# Vill att folk ska se mig
# Jag vill kunna bada ute
# Jag vill orka mera
# Jag vill inte bli hackad på mera om min övervikt
 
Detta var bara några punkter jag kom på på rak arm men det är så mycket jag vill, jag längtar tills jag kan sätta på mig något tajt igen.
//Emma

Dag 2 del 1

Jag har fortfarande inte fuskat, jag är grym !!!!
Jag har faktist börja gilla vanilj shaken mer och mer, kanske kommer det här gå lätt. Jag har varit hungrig typ kostant men har sysselsatt mig med annat så jag ska klara det :)
Jag ska grejja det hät !

Dag 2

Nu är jag inne på dag 2 och hunger känner jag men jag ska klara det här.
Jag är nu inne på min första shake dag 2, det ända jag saknar är att tugga . Jag är konstant sugen på mat, men jag har gett mig fan på de här så då ska jag klara det. Jag vill inget hellre än att gå ner i vikt, jag vet att det kommer vara jobbigt men jag måste för min egen skull klara det.
Jag vet att jag kan!

Dag1 del 2 :)

Nu har ca halva dagen gott och det har gått riktigt bra hittils, jag har känt hunger men inget jag inte klarat av. Jag har mått bra, och tycker faktiskt att shakesen är helt okej goda. Man vänjer sig mer och mer, och efter en shake försvinner hungern i några timmar.
Jag är nu inne på min andra shake för dagen, alltså lunch och det känns bra. Jag tror allvarligt att jag kommer klara det här :D

Dag 1

Idag smäller det :)
Idag startar jag mitt nya liv, träffadein rådgivare igår och vi gick igenom hur jag skulle gå tillväga. Kändes bra när jag kom därifrån med mina kartonger med shakes :) 
Jag ligger nu i sängen och känner mig jätte hungrig så ska nu snart gå upp och ta min första shake.
Har suttit och läst bloggar om cambridge för att peppa mig lite extra. Jag vet att jag har en jobbig period framför mig, men jag ska ge allt!
Med hjälp från mina nära kommer det här gå vägen :)

RSS 2.0