Vad blir det av detta nyår ?

Nu är det bestämt vi ska hem till min syster på nyårsafton, tänkte först ha något hemma men vi var ute i sista sekund och alla hade redan bestämt saker innan. Sen när man frågar folk så ger dom inte en ett direkt svar så man får vänta tills sista dagen för svar. Det slutade med att vi trodde vissa skulle komma men tyvärr inte så vi var nära på att bli ensamna iår, vi har ju en massa alternativ men det är så svårt att ta sig hem på nyårsafton.

Jätte segt på jobbet idag det händer verkligen ingenting, jag börjar verkligen ruttna på det här. Jag har gjort allt som ska göras och jag har hittat på jobb som inte ens finns haha. Kanske går hem tidigare idag, det kostar dom bara pengar att jag står här utan att det händer något. Jag vet inte riktigt när min kollega Sinar kommer men det blir någon gång på dagen, då ska jag väl förbi systemet och handla lite sen kolla lite på kläder. Jag har inget som helst festsug för imorgon då det verkligen inte blev som planerat men det blir nog kul iaf. Jag har verkligen längtat efter den där stora festen på nyår, jag var på en sån för ett antal år sen och jag hade verkligen jätte kul. Det hände ganska tråkiga saker senare på natten men innan var det verkligen perfekt. Det nyåret kommer jag aldrig glömma, det var fint ute och det var romantiskt. Jag hade mina fina vänner vid min sida och jag fick den nyårspuss jag länge väntat på.
Jag har iaf glad att jag är med min bästa Mattias på nyår, jag är alltid glad när jag har honom vid min sida. Det finns ingen som någonsin skulle kunna ersätta honom, han är verkligen mitt allt. Jag ser verkligen min framtid med honom som ljus, jag vill aldrig vara ifrån honom.

Snart åker jag och Marie till london, det ska faktiskt bli jätte roligt. Kanske hittar man lite snygga kläder också, det ända problemet med london och shopping av kläder är att inga kläder är sydda för dom med tuttar haha. Man måste tydligen vara platt för att bo där. Jag var där för 2 år sedan med Sara och hittade verkligen ingenting, allt som jag ens tittade på var alldeles för litet vid brösten. Även om jag tog en storlek större blev det ändå för tajt, ett hopplöst land för bröstoperationer.
Ha de bra
//Emma


Bingolotto :)

Slutar kl 16 idag så då blir det direkt hem och laga mat sen senare på eftermiddagen ska vi hem till min syster och spela bingolotto, jag kommer inte ihåg sist jag spelade binglotto. Det var iaf ett bra tag sedan eftersom jag inte ens kommer ihåg det. Vissa tycker att man är pensionär men kan unna dom den, jag tror iaf att det kommer bli roligt. Haha tänk om jag skulle vinna mycket då skulle nog alla som sagt att jag är pensionär som spelar bingolotto också börja spela eller vad tror ni?

Snart slut på denna jobbdag, jag hoppas verkligen inte på några köer påvägen hem. Det tar bara tid men hellre sitter jag i kö än åker kommunalt. Jag har verkligen blivit bekväm med att åka bil så jag fortsätter med det, Ganska dyrt men värt de.
Jag trodde binglotter skulle vara mycket dyrare, det är inte billigt men heller inte dyrt. Kanske man ska satsa på att spela varje vecka haha.

Nu ska jag återgå, får se om man kan gå hem tidigare det är ganska segt på jobbet idag men får hoppas på lite mer rull snart. Man blir bara seg när det inte händer så mycket men folk har väl inga pengar kvar efter jul, jag vet iaf att jag inte har det :p
Ha de bra
//Emma


Snart Nyår !

 Har funderat mycket runt nyår men vet inte riktigt vad vi ska göra, vi har en del alternativ men funderar på om vi ska ha lite fest hemma hos oss. Det är alltid så svårt att ta sig hem på nyår och dit man är bjuden är en bit bort. Jag tänker inte vara nykter på nyår, det är inte tradition !
Vi har pratat med några stycken, det blir bara något litet men det brukar ju alltid vara roligare så.

Inga köer imorse, inte förvånad då typ alla tagit semester nu i mellandagarna. Det är faktiskt ganska skönt men på måndag börjar det nog bli köer igen.

Nu ska jag fortsätta jobba.
Simma lugnt !


Bones, Bones, Bones !

Är helt besatt, jag och Mattias kan inte sluta titta. Detta är typ det 5:e avsnittet i rad vi är inne på, vi har redan kollat igenom 6 säsonger. Har nog aldrig gillat en serie så mycket, man lever sig in i situationer och i rollfigurerna. Vi jämnför oss själva med någraa av karaktärerna, jag kan inte vänta tills jag får se nästa säsong.
Imorgon blir det jobb igen, endast 2 arbetsdagar kvar på liljeholmen sen ska jag tillbaka till Gärdet. Jag har bara varit uthyrd under ett par månader för att dom behövde folk, jag kommer verkligen sakna det nya fina personerna jag träffat. Jag hoppas verkligen vi kommer fortsätta hålla kontakten.
Dom erbjöd mig anställning på 75% men på Gärdet har jag 100% heltid och jag trivs bra på båda ställena och då återstår vilken anställning som gynnar mig bäst.
Nu ska jag försöka sova lite eftersom jag ska upp och sitta i köer imorgon.
Simma lugnt !

Ska jag ge detta ett nytt försök?

Ny blogg, nya vänner och ett ganska annorlunda liv sen sist.
Jag jobbar nu heltid på Mekonomen gärdet, jag och min sambo satsar verkligen på att köpa bostad. Min bästa vän Morgan har gått bort och vänner har försvunnit men nya underbara har kommit in i mitt liv. Jag känner äntligen att oturen har börjat vända.
Detta år har haft många nedgångar som har varit extremt jobbiga men som sagt så börjar det verkligen bli bättre nu. Kanske blir 2012 mitt år, jag satsade nog alldeles för hårt på 2011.

Julen har varit underbar med god mat och en underbar familj, fick mycket som jag önskat mig men gladast blev jag för kondensatormikrofonen jag fick av Mattias. Nu kan jag äntligen börja spela in min musik på allvar!
Träning och diet har inte gått något vidare bra men som sagt 2012 kanske är mitt år, får försöka satsa på det.

Jag kanske ska satsa på detta bloggande, hittils har det ju inte gått. Jag har bara tappat lusten hela tiden men nu kanske det äntligen kommer gå lite bättre :D
Jag får sörsöka så gott det går.
Simma lugnt !


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0